Betonielementit

Laatusertifioitujen betonielementtien valmistus omassa tehtaassa Porvoossa.

CE- ja FI-sertifioidut betonielementtituotteet

Masken oma betonielementtivalmistus ja raudoitustuotanto takaa erittäin laadukkaan ja palvelevan elementtituotannon.

Saat meiltä kattavan valikoiman betonielementtituotteita turvalliseen infrarakentamiseen: kaapelikanavat, kaapelikanavien kannet ja erikoiselementit.

Toimitamme myös elementtituotteet, joille ei ole olemassa valmista mallia, eli valmistamme elementtejä myös mittatilaustyönä. Valmistamme asiakkaan suunnitelmien mukaisesti mm. hissikuilut, kaapelikaivot ja kaivot.

Tänään piirustukset, huomenna valettu

Meillä on erittäin hyvät valmiudet reagoida asiakkaan betonielementtien tarpeisiin myös nopealla aikataululla.

Elementtituotantoomme kuuluvat

 • Kaapelikanavaelementit ja kannet
 • Kaapelikaivot
 • Mittatilaustyöt
 • Erikoiselementit
 • Hissikuilut
 • Kaivot ja piippuelementit
 • Betonipilarit ja betonipalkit
 • Betonisokkelit
 • Tukimuurielementit
 • Nopeat toimitusajat
 • CE & FI tuotesertifikaatit

Kaapelikanavat ja -elementit

Betoniset kaapelikanavat ja kaapelikanavaelementit, kannet ja kaapelikaivot ovat yksi meidän valmistamistamme päätuotteistamme. Meidän vahvat betonista valmistetut kaapelikanavat kestävät hyvin sään ja kuormituksen vaihtelut sekä erilaiset rasitusolosuhteet. Toteutamme kaapelikanavat ja kansien valmistuksen laadukkaasti omissa tuotantotiloissamme Porvoossa. Toimitamme kaikkialle Suomessa.

RT-Kortti, kaapelikanavaelementit ja kannet

Betonielementit

Teemme mittatarkkojen sertifioitujen betonielementtien valmistamisen omassa tehtaassamme Porvoossa. Kykenemme valmistamaan tiloissamme jopa yli 30 tn painavia betonituotteita, joten meiltä kannattaa kysyä tuotteita myös erikoisempiin rakennushankkeisiin. Erityisen hyviä olemme silloin, kun kukaan muu ei kykene toimittamaan tarvittavia betonielementtejä ja rakenteita. Meillä on tarvittava asiantuntemus ja kokemus vaativien betonielementtien tuotannosta. Maske vastaa mielellään haasteeseen.

CE & FI Sertifikaatit

Elementtituotantomme laadukkuudesta kertoo tuotteidemme jatkuvan laadunvalvonnan, tuotantolaitoksen tarkistamisen ja tuotteen varmentamisen myötä myönnetyt CE & FI -sertifikaatit. Noudatamme valmistuksessa ja laadunvalvonnassa voimassa olevia rakentamismääräyksiä

Valmisraudoitteet

Talon sisäisen raudoitustuotannon vuoksi pystymme toimittamaan nopealla aikataululla asiakkaan suunnitelmien ja mittojen mukaisesti tuotetut, valmiiksi hitsatut, leikatut tai taivutetut raudoitteet asennusvalmiina suoraan työmaalle. Näin pystytään tehostamaan rakentamisen prosessia ja vähentämään itse työmaalla tapahtuvaa raudoitustyötä. Olemme rakennusteollisen raudoittamisen FI-sertifioitu valmistaja Porvoossa.

Referenssit

Tärkein referenssimme on pitkä ja vankka yhteistyö Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa.
Referenssit

Laatusertifikaatit

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.
Sertifikaattit

Vastuullisuus

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa, siksi myös vastuullisuus on meille tärkeää.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö, palaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystiedot löydät täältä.

*Lähettämällä lomakkeen annat Maskelle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja tietosi ovat turvassa. Voit tutustua, miten käsittelemme ja käytämme tietoja tietosuojalomakkeestamme.