HSE-palvelut

Teollisuuden HSE-, tulityövartiointi- ja luukkuvartiointipalvelut

Tulityövartiointi ja muut HSE-palvelut

Tuotamme asiakkaillemme laadukkaita HSE-palveluita teollisuuden muuttuviin tarpeisiin. Tunnemme teollisuuden vaativat olosuhteet hyvin vuosien kokemuksemme vuoksi Kilpilahden teollisuusalueen toimijoiden palvelemisesta.

Olemme ylpeitä tuottamistamme turvallisuuspalveluista ja meidän toimintamme, tuotteemme ja palvelumme kestävät kriittistä tarkastelua HSE-näkökannasta. Tarjoamme myös palvelua HSE-valvontaa vaativiin projektiluontoisiin tehtäviin Kilpilahden alueelle.

Henkilöstöllämme on vuosien kokemus Kilpilahden teollisuusalueella työskentelystä ja siellä edellytetyistä toimintatavoista. Tämän lisäksi koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ja huolehdimme, että työntekijöillämme on aina tarvittavat ja voimassaolevat luvat sekä osaaminen.

Turvallisuuspalvelut

  • HSE-valvonta
  • Tulityövartiointi
  • Luukkuvartiointi
  • Öljyntorjunta
  • Kaivantovahti
  • Jännitevahti

Vahva turvallisuusosaamisemme asiakkaan ja projektien tukena 

Tunnemme teollisuuden vaativat olosuhteet ja työympäristöt.

Tulityövartiointi

Teollisuuden tulityövartioinnissa palovahdin tehtävä on varmistaa, että kipinätöistä ei synny vaaraa teollisuuden laitosolosuhteissa ja että turvallisuus säilytetään työprosessin aikana sekä sen jälkeen. Tarjoamme palovartiointia vuosien kokemuksella niin teollisuuslaitoksille kuin urakoitsijoillekin. Maskella on laaja kokemus tulityövartija-palveluiden tarjoamisesta Itä-uudenmaan alueella sekä Kilpilahden teollisuusalueelle.

Luukkuvahtipalvelu

Säiliövartioinnin tarkoitusena on taata suljetuissa tiloissa työskentelevien työntekijöiden työturvallisuus sekä estää ulkopuolisten henkilöiden pääsy suljettuun tilaan, jossa työskennellään. Luukkuvartija kykenee tarvittaessa antamaan ensiapua sekä hälyttämään apua vaaratilanteen sattuessa. Tarjoamme säiliövahdin palveluita Kilpilahden teollisuusalueelle sekä Itä-Uudenmaan alueelle.

Referenssit

Tärkein referenssimme on pitkä ja vankka yhteistyö Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa.
Referenssit

Laatusertifikaatit

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.
Sertifikaattit

Vastuullisuus

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa, siksi myös vastuullisuus on meille tärkeää.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö, palaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystiedot löydät täältä.

*Lähettämällä lomakkeen annat Maskelle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja tietosi ovat turvassa. Voit tutustua, miten käsittelemme ja käytämme tietoja tietosuojalomakkeestamme.