Teollisuuden kunnossapito

Huolehdimme teollisuuslaitosten rakennusteknisestä kunnossapidosta.

Teollisuuden rakennustekniset kunnossapitotyöt

Huippuluokan palvelutaso teollisuuden kunnossapidossa pitää huolen siitä, että tuotantolaitokset pysyvät toimintavarmoina ja turvallisina. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme teollisuuden kunnossapidossa myös kohteissa, joissa on poikkeuksellisen korkeat turvamääräykset.

Meillä on vuosien kokemus mm. Porvoon Kilpilahden teollisuusalueen yritysten kunnossapitopalveluiden ja kiinteistöhuollon tuottajana.

Luotettavin kumppani

Haluamme olla teollisuuden luotettavin kumppani. Siksi aikatauluissa pysyminen sekä toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Tämä turvataan ammattitaitoisella henkilöstöllä, sekä omalla materiaalivarastolla, josta saamme tarvittavat tarvikkeet työmaalle vaikka samana päivänä tai yönä.

Kumppanuus on meille sitä, että pyrimme aina löytämään asiakkaan kanssa parhaiten palvelevan, kustannustehokkaan ja tarkoituksen mukaisen ratkaisun, turvallisuudesta tinkimättä.

Huolto ja kunnossapitopalvelut

 • Kunnossapitorakentaminen
 • Betonirakenteiden kunnossapito
 • Kaapelikanavien aukaisut ja sulkemiset
 • Maarakennustyöt
 • Tilapäiset tilaratkaisut
 • Vaihtolavapalvelut
 • Prosessipuhdistus
 • Palopostien korjaukset
 • Katalyytin vaihdon aputyöt
 • Uunien puhdistukset ja poltinhuolto
 • Seisokkitöiden erikoisvalmistelut
 • Pakettiautokuljetukset
 • Erikoiskaluston kuljetuslaatikot
 • Teollisuuden kiinteistöhuolto

Kumppaniverkostomme avulla takaamme, että meiltä saat kaikki teollisuuden huolto ja kunnossapidon palvelut yhdestä paikasta.

Pidämme huolta tuotantolaitosten toimintavarmuudesta ja tehokkuudesta

Se tehdään ennaltaehkäisevillä huolto ja parannustoimenpiteillä hätäkorjausten sijaan.

Seisokkityöt

Olemme ammattitaitoinen läpiviejä teollisuuden seisokkitöihin ja hoidammekin seisokkityöt turvallisesti ja ammattitaidolla, aikataulussa pysyen. Olemme kokenut seisokkityön toteuttaja ja vaativiin toimeksiantoihin erikoistuneena pystymme toteuttamaan huoltoseisokit erittäin turvallisesti kohteesta huolimatta.

Tuotantolaitosten siivous ja pesu

Tarjoamme osaavaa siivous- ja pesupalveluita teollisuuden kiinteistöille ja tuotantolaitoksille. Oikeiden välineiden ja aineiden avulla pidämme teollisuuden tuotantolaitokset ja laitteistot puhtaana laadulla, joka täyttää kovimmatkin vaatimukset.

Teollisuuden kiinteistöhuolto

Palveluihimme kuuluu teollisuuden kunnossapitopalvelut ja monipuoliset teollisuuden kiinteistöhuollon tehtävät. Tarjoamme tuotantolaitoksille ja teollisuuden kiinteistöille napakalla otteella myös lumi- ja hiekoitustyöt. Lue lisää kiinteistönhuollon palveluistamme.

Kaapelikanavatyöt

Palvelukokonaisuutemme kuuluu kaikki kaapelikanavatöiden rakennustekniset työvaiheet valmistuksesta asennukseen, sekä tuotannon käynnin aikaiset avaukset ja sulkemiset. Lisäksi huollamme, ja korjaamme ja teemme muutostöitä olemassa oleviin kanavistoihin.

Rakennustekniset työt

Olemme teollisuuden rakennustekninen asiantuntija ja tarjoamme teollisuuden rakennustekniset korjaustyöt vuosien kokemuksella. Olemme asiantunteva, asiakkaan tarpeet ja aikataulun huomioiva kumppani teollisuuden kunnossapitoon. Tutustu lisää rakentamisen palveluihimme.

Laatu

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti. Tutustu laatusertifikaateihimme.

Referenssit

Tärkein referenssimme on pitkä ja vankka yhteistyö Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa.
Referenssit

Laatusertifikaatit

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.
Sertifikaattit

Vastuullisuus

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa, siksi myös vastuullisuus on meille tärkeää.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö, palaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystiedot löydät täältä.

*Lähettämällä lomakkeen annat Maskelle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja tietosi ovat turvassa. Voit tutustua, miten käsittelemme ja käytämme tietoja tietosuojalomakkeestamme.