Rakentamisen moniosaaja

Teemme pää- ja aliurakointia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa.

Uudis- ja korjausrakentaja jonka laatuun voit luottaa

Olemme kokenut kumppani uudis- ja korjausrakennusprojekteissa, jonka rakentamisen laatuun ja aikatauluissa pysymiseen voit luottaa. Olemme toimineen erilaisissa teollisuuden, koulujen, toimistojen ja liiketilojen rakennushankkeissa pää- ja aliurakoitsijana.

Erityisen tunnettuja olemme teollisuusrakentamisessa ja teollisuuden kunnossapidossa.

Pystymme omien tuotantotilojen, materiaalivaraston, koulutetun henkilöstön ja laajan aliurakoitsijaverkoston avulla toteuttamaan erikokoiset rakentamisen toimeksiannot aina pienistä muutostöistä vaativampiin rakennushankkeisiin. Porvoon Maske on rakennusliike ja asiakaslähtöinen kumppani jonka laatuun voit luottaa. Meille aikataulussa pysyminen, työturvallisuus ja vastuullisuus ovat toimintamme kulmakiviä.

Nopeat elementti- ja raudoitustoimitukset

Erikoisuutena meillä on oma betonielementtien valmistus sekä raudoitustuotanto. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme tuottamaan tarvittavia elementtejä missä tahansa rakennushankkeen vaiheessa tarpeen mukaan. Lyhyt tuotantoketju mahdollistaa muutoksiin reagoimisen tavallista ketterämmin ja tätä kautta voidaan luoda säästöjä kustannuksista, joita tavallisesti varsinkin korjausrakentamisessa tulee työmaalla havaittavien muutostarpeiden takia.

Rakennuspalvelut

  • Uudis- ja korjausrakentaminen
  • Teollisuusrakentaminen
  • Maarakennus
  • Purku- ja muutostyöt
  • Toimitilamuutokset
  • Raudoitus-, muotti- ja betonityöt
  • Kirvesmiestyöt
  • Betonielementti- ja raudoitustuotanto
  • Timanttisahaus- ja poraustyöt

Olemme luotettava rakennusliike seuduilla Porvoo, Kilpilahti, Helsinki, Loviisa ja näiden lähiseudut.

Olemme rakentamisen luottokumppani

Asiakkaanamme voit luottaa osaamiseemme, ja siihen että hoidamme projektit sovitusti ajallaan.

Uudis- ja korjausrakentaminen

Teemme uudis- ja korjausrakentamista sekä pää- että aliurakoitsijana. Töidemme tilaajia ovat eri alojen yritykset, sekä julkishallinnon toimijat. Rakennusteknisten töiden lisäksi pystymme hoitamaan rakennuskohteet myös kokonaisurakkana, jolloin toimitamme LVISA työt aliurakoitsijaverkostomme kautta.

Teollisuusrakentaminen

Olemme kokenut ja osaava teollisuuden rakentaja ja rakennusliike sekä kunnossapitäjä. Meillä on tarvittava osaaminen myös haastaviin korkean turvallisuuden kohteisiin ja rakennushankkeisiin. Huomioimme toiminnassamme aina toimintaympäristön erityispiirteet. Tuotantolaitosten korjaushankkeet suunnitellaan aina niin, että olemassa oleva toiminta pystyy jatkumaan rakennushankkeen aikana mahdollisimman tehokkaasti. Palvelemme teollisuuden rakentamisessa tyypillisesti: jalostamot, sähkön tuottajat ja muut tuotantolaitokset.

Toimitilamuutokset

Teemme toimisto-, valvomo- ja myymälätilamuutokset tarpeittesi mukaan. Kykenemme toteuttamaan hankkeet myös tilojen ollessa käytössä. Olemme tottuneet haastaviin projekteihin ja hallitsemme yhteensovittamisen tilaajan, käyttäjän ja urakoinnin näkökulmasta. Toimimme myös kohteissa, joissa vaaditaan korkeaa yritysturvallisuutta ja henkilöillemme on suoritettu henkilöturvallisuusselvitykset.

Purku- ja muutostyöt

Teemme purku- ja muutostöitä eri kokoisissa hankkeissa, kokonaisten rakennusten purkamisesta pieniinkin purkutöitä vaativiin muutostöihin. Purkutöihin käytämme pitkäaikaisia kumppaneitamme ja muutostyöt hoidamme pääasiassa omalla henkilökunnalla ja kalustolla. Kauttamme saat tilattua myös haitta-ainekartoitukset ja niiden purkutyöt.

Rakennusliike Porvoo ja lähiseutu

Olemme luotettava rakennusliike, moniosaaja jonka työn laatuun voit luottaa. Tarjoamme rakennuspalveluita Uudellamaalla: Porvoo, Kilpilahti, Helsinki, Loviisa ja lähiseudut.

Referenssit

Tärkein referenssimme on pitkä ja vankka yhteistyö Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa.
Referenssit

Laatusertifikaatit

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.
Sertifikaattit

Vastuullisuus

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa, siksi myös vastuullisuus on meille tärkeää.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö, palaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystiedot löydät täältä.

*Lähettämällä lomakkeen annat Maskelle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja tietosi ovat turvassa. Voit tutustua, miten käsittelemme ja käytämme tietoja tietosuojalomakkeestamme.