Luotettava kumppani

Porvoon Maske Oy

Porvoon Maske Oy on vuonna 1993 perustettu rakennusurakointiin sekä teollisuuden kunnossa- ja ylläpitoon keskittynyt yritys. Pitkäaikainen kokemus alalta on tehnyt yrityksestä luotettavan ja ammattinsa hallitsevan toimijan. Asiakkaille tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, korkeatasoista osaamista ja pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki teollisuuden kunnossapitoon liittyvät työt, kuten tuotantolaitosten prosessi- ja ulkoalueiden siivous ja pesu, tulityö- ja luukkuvartiointi sekä erilaiset seisakkityöt. Lisäksi hoidamme tuotantolaitosten lumitöitä, kiinteistöhuoltoa, vihertöitä sekä monenlaisia rakennusteknisiä töitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hallitsee vaativammatkin erityisosaamista vaativat kunnossapidon tehtävät (esimerkiksi öljyntorjunta, maan ja veden alla suoritettavat työt).

25 vuoden kokemus on tehnyt meistä nopeita ja joustavia. Henkilökuntamme on tottunut hallitsemaan isoja kokonaisuuksia, ja laajan yhteistyöverkostomme avulla löydämme aina oikeat osaajat vaadittaviin tehtäviin.

Teollisuuslaitosten kunnossapitotöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa uudis- ja korjausrakentaminen, betonielementtituotanto, maanrakennustyöt sekä kiinteistöhuolto.

Henkilökuntaa Porvoon Maskella on keskimäärin 60.

Yritykselle on lisäksi myönnetty RALA-pätevyystodistus, ja se toimii työturvallisuuslakien ja – asetusten mukaisesti kaikissa toiminnoissaan.