Porvoon Maske

Turvallinen ja luotettava kumppani teollisuudessa, rakentamisessa ja kiinteistöhuollossa.

Teollisuuden, rakentamisen ja infran palveluyritys

Porvoon Maske Oy on vuonna 1993 perustettu teollisen kunnossa- ja ylläpidon yritys. Yrityksemme on pitkän kokemuksen omaava, palveluhaluinen ja ammattinsa hallitseva toimija. Vaalimme pitkäaikaisia kumppanuuksia ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että asiakkaamme tietävät voivansa luottaa meihin ja siihen, että hoidamme asiat sovitusti.

Maske on turvallinen ja ketterä kumppani vaativiin teollisuuden kunnossapidon ja kiinteistöhuollon tehtäviin sekä moninaisiin rakentamisen projekteihin. Myös vaativissa ja korkean turvallisuuden kohteissa.

Kaikenkattavat palvelut

Toimimme teollisuuden kunnossapidon ja kiinteistöhuollon sekä rakentamisen sektoreilla. Kaikenkattaviin palveluihin lukeutuu myös teollisuuden tulityövartiointi sekä HSE-palvelut.

Masken omalta betonielementtitehtaalta saat laadukkaat CE- ja FI-sertifioidut betonielementtituotteet turvalliseen infrarakentamiseen. Tehtaamme tuottaa mm. kaapelikanavat, kaapelikanavien kannet ja erikoiselementit betonirakentamiseen.

Teollisuuden lisäksi palvelemme tarjoamme rakennusteknistä kiinteistönhuoltoa julkiselle sektorille, hotelli- ja liikekiinteistöille.

Joustava

Meidät tunnetaan joustavuudestamme. Henkilökuntaamme kuuluvat 60 ammattitaitoista osaajaa mahdollistavat ripeän reagoinnin asiakkaan muuttuviin tilanteisiin. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta asiakkaamme käytössä on vaativimpiinkin kokonaisuuksiin tarvittava ammattitaito.

Motivoitunut

Yrityksemme voimavara on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö; olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja haluamme sen näkyvän myös asiakkaillemme. Kehitämme työskentelytapojamme jatkuvasti sekä pidämme huolen henkilökuntamme osaamisesta ja kouluttamisesta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Kaikenkattava kumppani

Tarjoamme kaikenkattavaa kumppanuutta rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisuuden prosessien koko elinkaaren ajan, aina hankekehityksestä kunnossapitoon sekä kiinteistöhuoltoon.

Referenssit

Tärkein referenssimme on pitkä ja vankka yhteistyö Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa.
Referenssit

Laatusertifikaatit

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.
Sertifikaattit

Vastuullisuus

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa, siksi myös vastuullisuus on meille tärkeää.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö, palaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystiedot löydät täältä.

*Lähettämällä lomakkeen annat Maskelle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja tietosi ovat turvassa. Voit tutustua, miten käsittelemme ja käytämme tietoja tietosuojalomakkeestamme.