Vastuullinen osaaja

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa.

Vastuullinen teollisuuden ja rakentamisen yritys

Olemme mukana rakentamassa infrastruktuuria ja ympäristöä jossa me kaikki elämämme. Siksi meille on tärkeää olla vastuullinen teollisuuden ja rakentamisen yritys.

Vastuullisuustyötämme ohjaa meidän arvomme, päämäärämme ja strategia. Maskella vastuullisuus jakautuu kolmeen osakokonaisuuteen, jotka ovat, ympäristövastuu, sosiaalinen vastuu ja yhteiskuntavastuu.

Rakennusjätteille uusi elämä

Kehitämme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia oman tuotantomme ylijäämämateriaalien hyödyntämiseksi sekä niistä uusien tuotteiden luomiseksi, jolloin hävikkimateriaalille annetaan uusi elämä.

Jätteiden kierrätyksen hoidamme keskitetysti yhteistyössä lähialueen kierrätyskeskuksen kanssa. Meillä on oma kalusto ja osaaminen toiminnasta syntyvän jätteen oikeaoppiseen kuljettamiseen sekä kierrättämiseen. Näin varmistetaan mahdollisimman tehokas sekä ympäristöystävällinen kierrätys.

Voimavarana hyvinvoiva henkilöstö

Meillä Maskella halutaan varmistaa henkilöstön hyvinvointi niin työajalla kuin vapaa-aikanakin. Tarjoamme aina työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä kannustamme henkilöstöämme liikkumaan myös vapaa-ajalla tarjoamiimme liikunta- ja kulttuurietujen avulla.

Työturvallisuus keskiössä

Turvallisuudesta välittäminen on etusijalla kaikessa toiminnassamme. Haluamme, että Maskella on aina turvallista työskennellä ja jokainen pääsee aina terveenä kotiin. Työturvallisuutemme on erittäin korkealla tasolla ja kehitämme sitä jatkuvasti panostamalla ennakointiin työturvallisuus ja hyvinvointiasioissa sekä kehittämällä työskentelytapojamme. Maskelle työturvallisuus on kaiken toiminnan kulmakivi.

Luotettava toimitusketju

Porvoon Maskella me hyväksymme toimitusketjuumme vain tilaajavastuun piirissä olevat yritykset. Tämän lisäksi myös pääasiassa kaikki käyttämämme alihankkijat ovat tottuneet samoihin jalostamotyöskentelyn turvallisuusarvoihin sekä vaatimustasoon, kuin me Maskella. 

Referenssit

Tärkein referenssimme on pitkä ja vankka yhteistyö Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa.
Referenssit

Laatusertifikaatit

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.
Sertifikaattit

Vastuullisuus

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa, siksi myös vastuullisuus on meille tärkeää.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö, palaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystiedot löydät täältä.

*Lähettämällä lomakkeen annat Maskelle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja tietosi ovat turvassa. Voit tutustua, miten käsittelemme ja käytämme tietoja tietosuojalomakkeestamme.