Kiinteistöhuolto

Pidämme huolen kiinteistösi toimintavarmuudesta, viihtyvyydestä sekä turvallisuudesta.

Kiinteistöhuolto ja kunnossapitopalvelut

Huollettu kiinteistö on tehokkaan toiminnan edellytys. Siksi kiinteistösi kunnossapitoon tarvitaan osaava kumppani. Tarjoamme monipuoliset teollisuuskiinteistöjen, sekä julkisten rakennusten kiinteistöhuolto ja kunnossapitopalvelut.

Kiinteistöhuollon vahvuuksiamme on teollisuuden kiinteistöjen, julkisen sektorin sekä hotelli- ja liikekiinteistöjen rakennustekninen kunnossapito.

Kykenemme toteuttamaan myös korkean turvallisuuden sekä vaativien ympäristöjen työt. Olemme tunnettuja pitkästä ja menestyksekkäästä yhteistyöstä mm. Porvoon Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa. Teemme myös teollisuuden rakennusteknistä kunnossapitoa.

Tarjoamme kiinteistönhuoltoa ja kunnossapitoa pääosin seuraavilla seuduilla: Porvoo, Kilpilahti, Helsinki, Loviisa ja näiden lähiseudut.

Huoltokumppanina olemme oma-aloitteinen ja proaktiivinen kiinteistön ylläpitäjä, jotta asiakkaanamme voit keskittyä ydinliiketoimintaanne.

Huollamme mm. seuraavat kiinteistöt

  • Teollisuusrakennukset
  • Hotelli- ja liiketilat
  • Julkiset kiinteistöt
  • Kauppakeskukset
  • Oppilaitokset

Kiinteistösi huoltaja

Kiinteistön kunnossapidon ja huollon perustehtävä on huolehtia siitä, että kiinteistön toiminta säilyy ilman keskeytyksiä. Suunnittelemme ja toteuttamme kaikki huoltotoimenpiteet niin, että asiakkaanamme sinä voit olla rauhallisin mielin.

Rakennustekniset korjaustyöt

Olemme korjausrakentamisen asiantuntija ja meiltä sujuu niin suuret kuin pienemmätkin korjaustyöt. Suoritamme esimerkiksi ovien ja ikkunoiden huoltoja, betonirakenteiden korjauksia sekä vesivahinkojen saneerauksia. Vahvuuksiimme kuuluu sovitussa aikataulussa pysyminen sekä kiinteistöjen rakennustekninen tietotaito ja ymmärrys. Tartumme toimeen nopeasti, jotta voidaan estää lisävahinkojen syntyminen.

Talonmies- ja huoltotyöt

Kunnossapidon ja huollon perustehtävä on huolehtia siitä, että asiakkaan toiminta ja tuottavuus säilyy keskeyttämättömänä. Joskus kuitenkin tulee yllättäviä vikoja tai ongelmia. Juuri näihin yllättäviin ongelmiin pystymme vastaamaan vahvalla kiinteistönhuollon ammattitaidolla ja nopealla reagoinnilla. Olemme kumppanisi kunnossapitoon ja ripeyttä vaativiin huoltotöihin.

Lumityöt ja hiekoitukset

Teemme kiinteistöjen lumityöt, hiekoitustyöt ja talvikunnossapidon asianmukaisella kalustolla ja varusteilla turvallisuus huomioiden. Emme anna lumen tai liukkauden haitata asiakkaidemme tuottavuutta. Keskity sinä liiketoimintaan ja jätä esteettömyydestä ja turvallisuudesta huolehtiminen meille.

Ruohonleikkuu, vesakointi- ja raivaustyöt

Teemme ruohonleikkuuta, vesakointia ja raivaustyötä ammattitaidolla. Kauttamme saat ruohonleikkuu- ja harvennustyöt myös vaativiin ympäristöihin ja korkean turvallisuuden kohteisiin.

Korkean turvallisuuden kohteet

Toteutamme korkean turvallisuuden sekä vaativien ympäristöjen kiinteistönhuollot, kuten ydinvoimaloiden, teollisuuslaitoksien, pankkien ja turvallisuuslaitosten huollot.

Referenssit

Tärkein referenssimme on pitkä ja vankka yhteistyö Kilpilahden teollisuusalueella toimivien yritysten kanssa.
Referenssit

Laatusertifikaatit

Laatu on asia josta emme tingi. Toimintaamme ohjataan laadunhallintajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.
Sertifikaattit

Vastuullisuus

Haluamme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa, siksi myös vastuullisuus on meille tärkeää.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö, palaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystiedot löydät täältä.

*Lähettämällä lomakkeen annat Maskelle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille ja tietosi ovat turvassa. Voit tutustua, miten käsittelemme ja käytämme tietoja tietosuojalomakkeestamme.